Dagens ret

November 2018 

Mandage: Boller i karry med hjemmelavet chutney

Tirsdage: Vegansk buffet

Onsdage:  Stegt flæsk med persillesovs

Torsdage i november fejrer vi at “Sonja fra Saxogade” (TVserien) fylder 50 år. Vi hylder Sonjas madunivers fra 60´erne, ved at sætte retter herfra på menukortet:

  • Torsdag d 1. nov: Krebinetter med brun sovs og kartofler
  • Torsdag d 8. nov: Andelår med brun sovs, kartofler og rødkål. Dessert: Citronfromage
  • Torsdag d 15. nov: Tarteletter med kylling. Dessert: Hindbærsnitte
  • Torsdag d 22. nov: Pariserbøf  Dessert: Gammeldags æblekage
  • Torsdag d 29. nov: Frikadeller med stuvet hvidkål. Dessert: Bondepige med slør

Fredage:  Lasagne

Alle retter serveres med frisklavet salat til.