Om os

Café Sonja er en socialøkonomisk virksomhed. Vi holder af måltidet med den gode smag, produceret med godt madhåndværk og gerne af økologiske råvarer.

Vi ved, at caféarbejdet får mennesker til at vokse både fagligt, personligt og socialt. Det er alfa og omega at lære noget konkret, og at have noget at stå op til. Vi går op i at lave maden fra bunden så den enkelte både kan lære noget fagligt, og kan være stolt at servere for dig. Vi går op i at have god service og en rar hjemlig stemning, hvor både medarbejdere føler sig velkomme. Vi ved det er sådan man udvikler sig bedst.

Vores medarbejderstab består af en ansat kok, en leder med køkken- og pædagogiske kundskaber, to deltidsansatte cafémedarbejdere med sans for service og events, 5 personer i flexjob med sans for salg & service og rengøring, 6-8 virksomhedspraktikanter med flere sociale eller fysiske udfordringer og 11 frivillige.

Mød Maj Britt – Ansat i flexjob i Café Sonja

Maj Britt har arbejdet hele sit liv, b. la i en skobutik, med antikviteter og som cafébestyrer. Maj Britt fik slidgigt i begge hofter og har derfor fået to nye. Da Maj Britt startede i virksomhedspraktik i Café Sonja i 2010 stod det klart, at Maj Britt også led af hukommelsesbesvær. Dette er i dag diagnosticeret som         demens. Maj Britt er ansat i flexjob 20 timer pr. uge.

 

”Da jeg var 38 år blev jeg spurgt, om jeg ville gå på pension. Jeg blev faktisk forarget, bare fordi” jeg har fået en ny hofte og ikke kan løbe efter bussen, betyder det ikke jeg ik kan arbejde. Café Sonja gave mig en chance til. Min demens er blevet bedre ved at være her. Jeg bliver stimuleret og udfordret ved at have noget at stå op til”

 

 

Hos os skal alle ikke kunne det samme, men alle skal blive bedre til det de kan. Vi er gode til at tilpasse opgaven, så den passer netop til den person, der er i praktik hos os.

Kort sagt er vi er vi et rigtigt godt bud på en rummelig arbejdsplads hvor al avance går til vores arbejde med at give en meningsfuld hverdag og opkvalificere socialt udsatte

Det er altid rart at have besøg af mange dejlige kunder. Når du køber din kaffe, din frokost, maden til din fest er du med til at støtte en rummelig arbejdsplads.

Dit køb hjælper andre på vej.